Kontakta oss på Byggnadsbiten Dalarna AB

Kontakta oss på Byggnadsbiten Dalarna AB

Går du i byggtankar? Hör av dig till oss på Byggnadsbiten! Våra snickare i Borlänge bistår dig gladeligen med allt från enkla frågor till detaljerad rådgivning och offertlämning.

Vi ser kunden som vår absolut största prioritet. Därför är vi måna om att finnas tillgängliga för alla våra nuvarande och framtida kunder. Har du funderingar kring vårt byggföretag i Borlänge och våra tjänster, eller vill du ställa en fråga till oss gällande ditt projekt? Då är du välkommen att höra av dig till oss, så delar vi med oss av vår kunskap. 

Kostnadsfria platsbesök

Byggnadsbiten erbjuder även kostnadsfria platsbesök, där en av våra trevliga snickare från Borlänge kommer ut till projektplatsen för att se över projektet, lyssna in dina önskemål och samla underlag för att sedan kunna lämna en offert med ett fast, konkurrenskraftigt pris.

Boka ett gratis platsbesök med våra erfarna snickare i Borlänge

Välkommen till oss på Byggnadsbiten - ditt trygga byggföretag i Borlänge. Vi erbjuder alltid våra kunder kostnadsfria platsbesök där våra hantverkare ser över ert projekt och lämnar ett kostnadsförslag.

Vad säger våra kunder om oss?

T
Mycket bra byggfirma med stort engagemang och gedigen kunskap. Vi bygger i Leksand och är supernöjda. Kan bara rekommenderas.
Tomas Johansson