Låt vårt byggföretag i Borlänge sköta ditt projekt

Letar du efter ett seriöst byggföretag i Borlänge? Oavsett vad du behöver hjälp med är det stor chans att vi kan hjälpa dig! Tack vare vår breda kompetensbas och skickliga personal kan vi erbjuda ett omfattande utbud av högkvalitativa tjänster, som du kan läsa om här.

Byggnadsbiten är ditt lokala byggföretag i Borlänge som erbjuder smidiga och prisvärda helhetslösningar. Tack vare vår breda kompetensbas och vår rutinerade personal kan vi erbjuda en mängd olika tjänster – allt från fönsterbyte till köksrenovering, nybyggnationer, ombyggnationer och renoveringsarbeten. Här går vi kortfattat igenom våra olika tjänster!

 

Din helhetsleverantör inom byggtjänster 

När du väljer att anlita oss på Byggnadsbiten tar vi som helhetsleverantör ansvar för ditt projekt från start till slutförande. Detta är en fördel framför allt vid större byggprojekt, då det vanligen är flera olika företag som anlitas för att utföra arbetet. När vi åtar oss totalentreprenaden för ett projekt överlåter du ansvaret till ett och samma företag – oss – vilket innebär att du tryggt kan luta dig tillbaka och slippa agera projektledare. Våra erfarna hantverkare koordinerar arbetet, utför löpande kvalitetskontroller och finns alltid till hands om du har frågor eller funderingar. 

 

Detta kan vårt byggföretag i Borlänge hjälpa dig med

 • Fönsterbyte
  Funderar du på att göra ett fönsterbyte? Vi hjälper dig! När du lämnar ditt fönsterbyte i våra erfarna medarbetares händer får du alltid ett professionellt utfört arbete till ett konkurrenskraftigt pris.  Vi har utfört en mängd fönsterbyten i hela Dalarnas län och har fått många goda omdömen som vi är mycket stolta över.

 • Köksrenovering
  Hos oss arbetar erfarna snickare som brinner för det hantverk som ligger bakom varje enskilt kök. Med utgångspunkt i dina önskemål tar vi fram en optimal lösning för just ditt kök och utför din köksrenovering enligt branschens alla regler. Vi är övertygade om att dina önskemål i kombination med vår erfarenhet och expertis kommer att resultera i ett underbart kök där du kommer att spendera många härliga stunder i!

 • Nybyggnationer
  Funderar du på att bygga till en altan, ett garage, ett uterum eller vill du kanske bygga ett helt nytt hus? När du anlitar oss för att göra en nybyggnation åtar vi oss totalentreprenaden för ditt projekt, vilket gör ditt processen trygg såväl som smidigt. Med ett öga för detaljer ser vi till att slutresultatet överträffar dina förväntningar!

 • Renoveringsarbeten
  Vårt byggföretag i Borlänge kan hjälpa dig med stora som små renoveringsarbeten i Dalarnas län. Med oss får du ett professionellt slutresultat att förlita dig på långt in i framtiden! Tack vare vår långa erfarenhet kan vi dessutom utföra ditt projekt på ett tidseffektivt sätt.

 • Ombyggnationer
  Allt fler väljer att göra en ombyggnation för att frigöra mer bostadsutrymme. Man kan till exempel skapa ett nytt sovrum, ett nytt badrum eller ett större kök. Genom åren har vi utfört en mängd lyckade ombyggnationer åt nöjda kunder runtom i Dalarna. Med utgångspunkt i dina önskemål och behov tar vi fram en optimal lösning för just dig! Här kan du läsa mer om hur en ombyggnation går till med oss som helhetsleverantör.

 

Är du intresserad av att anlita vårt byggföretag i Borlänge? Tveka då inte att kontakta oss för att höra mer om hur vi kan hjälpa just dig!

Boka ett gratis platsbesök med våra erfarna snickare i Borlänge

Välkommen till oss på Byggnadsbiten - ditt trygga byggföretag i Borlänge. Vi erbjuder alltid våra kunder kostnadsfria platsbesök där våra hantverkare ser över ert projekt och lämnar ett kostnadsförslag.