Nybyggnation eller renovering - våra snickare kan båda

Bor du i Borlänge, Falun eller Leksand och står inför en renovering eller ombyggnation? Att bygga nytt eller renovera kräver både erfarenhet och kompetens. Det ställer höga krav på planering och kunskap, vilket du får av våra utbildade och erfarna snickare.

Att anlita oss 

Genom att använda våra utbildade och erfarna snickare får du professionell hjälp genom hela processen - från planering till färdigt resultat. Vi har stor kunskap kring de lagar och förordningar som gäller för alla typer av byggprojekt. Detta gör att vi kan leverera både kvalitet och en hög standard, samtidigt som du kan känna dig trygg.

  • Vi hjälper dig steg för steg i din renovering eller nybyggnation
  • Vi har lång erfarenhet av byggprojekt i alla storlekar
  • Utbildade och kompetenta snickare garanterar kvalitet

Nybyggnation eller renovering - ta inga förhastade beslut

Att genomföra ett byggarbete kräver noggrann planering, oavsett om det rör sig om en nybyggnation eller en renovering. Det spelar heller ingen roll om det handlar om ett stort eller ett litet projekt - du bör alltid ta dig tid att tänka igenom allt ordentligt. Många gör felet att slarva med planeringen eftersom de vill komma igång med bygget så snabbt som möjligt. Det är dock inte optimalt och du bör göra tvärtom för att undvika onödiga misstag, förseningar och oförutsedda kostnader.

  • Tänk noga igenom byggets funktion och vad som behövs för att det ska fungera optimalt.
  • Ta hjälp av din byggare med erfarenhet för att inte missa viktiga detaljer.

Anlita rätt personal i Borlänge

Oavsett om du ska bygga eller renovera bör du se till att alltid anlita kompetent personal. Inom byggbranschen finns det som bekant alldeles för många oseriösa aktörer vilket endast är ute efter att tjäna snabba pengar och därmed inte drar sig för att utföra undermåliga arbeten. Det är något som drabbar både kunder och oss seriösa snickare som är stolta över vårt yrke och hantverk. Se därför till att anlita utbildade och erfarna snickare från en seriös firma som innehar alla nödvändiga licenser, diplom och certifikat.

Glöm inte det administrativa

Vid en nybyggnation eller ombyggnation finns det mer än bara det praktiska hantverksarbetet att tänka på. Det finns även mycket administrativa bitar och pappersarbete som måste skötas på rätt sätt för att bygget ska bli godkänt och vara utfört i enlighet med gällande lagar. Det kan handla om allt från att söka bygglov och olika specialtillstånd till att se till att använda ROT-avdraget på rätt sätt. Vår erfarenhet och kunskap inom detta område underlättar för kunden och garanterar att allt går rätt till på bygget.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Funderar du på att genomföra en renovering, eller kanske till och med bygga något helt nytt? Vi hjälper dig! Fyll i formuläret här på hemsidan så kontaktar vi dig. Vi ger sedan en konsultation och kostnadsfri offert på det tilltänkta arbetet. Ju mer detaljer du ger oss, desto lättare blir det för oss att producera en så exakt och noggrann offert som möjligt. När du tagit del av offerten och eventuella frågor och funderingar besvarats kan du sedan ta beslutet att sätta igång bygget.


Boka ett gratis platsbesök med våra erfarna snickare i Borlänge

Välkommen till oss på Byggnadsbiten - ditt trygga byggföretag i Borlänge. Vi erbjuder alltid våra kunder kostnadsfria platsbesök där våra hantverkare ser över ert projekt och lämnar ett kostnadsförslag.