Anlita våra snickare i Leksand för ditt fönsterbyte

När du ska byta fönster är du välkommen att kontakta oss som är specialister på fönsterbyten. Våra duktiga snickare i Leksand har yrkesbevis och en lång erfarenhet inom branschen vilket borgar för att vi utför arbetet perfekt och enligt branschreglerna.

Fönster är en av de största energitjuvarna i en bostad då otäta fönster bidrar till högre uppvärmningskostnader men även ett sämre inomhusklimat. I vissa fall går det att renovera fönster som inte har fått röta eller som har svällt men i längden kommer man att behöva byta ut dessa om man vill få helt tätt. Ett fönsterbyte bidrar till ett bättre inomhusklimat men också till att sänka fastighetens uppvärmningskostnader. När du ska byta fönster kan du kontakta oss på Byggnadsbiten Dalarna som har skickliga snickare i Leksand som är experter på fönsterbyte. Vi kan hjälpa dig med hela projektet, från planering till utförande, för bästa resultat och maximal livslängd på dina fönster.

 

Fönsterbyte i Leksand

När du ska byta fönster i Leksand finns det flera olika modeller att välja mellan. Du kan välja mellan bland annat träfönster, PVC-fönster eller aluminiumfönster. Träfönster är vanligast idag men många väljer att i samband med ett fönsterbyte byta sina gamla träfönster mot de billigare plastfönstren som har samma goda egenskaper. Fördelen med plastfönster är att de inte behöver underhållas, som träfönster som behöver skrapas och målas vart 10:e år. PVC-fönster finns både i standardmodeller men kan också beställas i flera olika storlekar och färger. Du kan också välja de dyrare aluminiumfönstren, som också är underhållsfria, men som är svårare att få att smälta in i en mindre träfasad. Vi kan hjälpa dig med val av fönster och glas i samband med ditt fönsterbyte.

 

Anlita oss för ditt fönsterbyte

Om du anlitar oss då du ska byta fönster får du arbetet utfört korrekt och enligt branschreglerna. Det innebär att dina fönster får maximal isolering och en lång livslängd. Ett felaktigt monterat fönster kan förlora sina isoleringsegenskaper men också släppa igenom fukt, som på sikt kan leda till besvärliga skador. När du anlitar våra snickare i Leksand för ditt fönsterbyte kan du vara säker på att arbetet kommer att utföras med ett förstklassigt resultat.

 

Kontakta oss för mer information

När du ska renovera, byta fönster eller bygga nytt kan du kontakta oss på Byggnadsbiten Dalarna som har snickare i Borlänge som är mycket skickliga och noggranna. Vi utför tjänster åt både privatpersoner som företag i hela Dalarnas län. Vi lämnar alltid trygga garantier på vårt arbete så att du kan känna dig säker även efter att vi är klara. Du kan använda formuläret på vår hemsida för att boka ett kostnadsfritt hembesök där vi kan inspektera ditt projekt, höra dina önskemål och lämna råd, utan några förpliktelser. 

Boka ett gratis platsbesök med våra erfarna snickare i Borlänge

Välkommen till oss på Byggnadsbiten - ditt trygga byggföretag i Borlänge. Vi erbjuder alltid våra kunder kostnadsfria platsbesök där våra hantverkare ser över ert projekt och lämnar ett kostnadsförslag.