Varför anlita flera byggföretag i Borlänge? Vi listar fördelarna med en helhetsleverantör

När du ska utföra en ombyggnation eller renovera din bostad kan det vara tryggt att anlita ett seriöst byggföretag i Borlänge som åtar sig totalentreprenaden för ditt projekt. Här kan du läsa mer om fördelarna med att anlita ett byggföretag som kan erbjuda en helhetslösning.

När du ska utföra en ombyggnation eller då du ska renovera din bostad krävs det ofta att arbeten utförs av flera olika hantverkare. Detta för att olika hantverkare har olika kompetenser men även för att vissa arbeten endast får utföras av behöriga hantverkare, som exempelvis el-arbeten och VVS-arbeten.

 

Sammanfattningsvis innebär det att då du utför ett större byggprojekt så är det vanligtvis många företag som ska anlitas för att utföra arbetet. Därför är det bekvämt att bara kunna anlita ett företag som kan åta sig totalentreprenaden vilket innebär att du överlåter ansvaret för ditt byggprojekt till ett enda företag. Kontakta oss på Byggnadsbiten Dalarna då du vill få en helhetslösning för ditt byggprojekt.

 

Fördelar med att anlita bara ett byggföretag i Borlänge

Det finns bara fördelar med att anlita ett byggföretag i Borlänge för att åta sig totalentreprenaden för ditt byggprojekt. Nedan kan du läsa vilka de främsta fördelarna är med att anlita oss som helhetsleverantör.

 

  • Med en totalentreprenör har du bara en kontaktperson hos oss som löpande uppdaterar dig om projektets status. Vår kontaktperson ansvarar sedan i sin tur för att ha kontakt med representanter för de företag som utför arbeten inom projektet.
  • Vi ansvarar för att endast behöriga hantverkare utför arbetet med rätt material och enligt gällande branschregler.
  • Vi koordinerar arbetet så att rätt hantverkare är på plats vid rätt tillfälle så att det inte uppstår avbrott i projektet.
  • Vi utför löpande kvalitetskontroller så att arbetet uppfyller de krav som du har.
  • Du slipper erhålla flera fakturor från olika företag. Istället får du en faktura från oss där allt arbete och material är specificerat. Självklart ansvarar vi också för att ROT-avdrag som ger dig ett skatteavdrag på 30 % av arbetskostnaderna finns med på fakturan.
  • Du sparar betydande med tid, slipper massor av administration och behöver dessutom inte vara tillgänglig hela tiden för att svara på frågor, lösa problem eller fatta beslut.

 

Anlita vårt byggföretag i Borlänge för ditt byggprojekt

Byggnadsbiten Dalarna är ett byggföretag i Borlänge som utför tjänster åt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Våra duktiga snickare i Borlänge har yrkesbevis och har varit verksamma under många år inom branschen. Det borgar för att du kan vara trygg med att vi utför vårt arbete med största noggrannhet och med ett högkvalitativt resultat. Om du vill få hjälp med ditt byggprojekt kan du använda formuläret på vår sida för att boka ett kostnadsfritt möte. Då kan vi diskutera ditt projekt, bistå med konsultation och därefter erbjuda dig en offert med ett rättvist pris.

Boka ett gratis platsbesök med våra erfarna snickare i Borlänge

Välkommen till oss på Byggnadsbiten - ditt trygga byggföretag i Borlänge. Vi erbjuder alltid våra kunder kostnadsfria platsbesök där våra hantverkare ser över ert projekt och lämnar ett kostnadsförslag.