Fönsterbyte eller badrumsrenovering? Vårt byggföretag i Borlänge löser både och!

Vare sig du behöver hjälp med en fullständig badrumsrenovering eller ett fönsterbyte finns våra rutinerade hantverkare till hands för dig! Här kan du läsa mer om hur vi arbetar när vi utför fönsterbyten och badrumrenoveringar.

Välkommen till Byggnadsbiten – ditt lokala byggföretag i Borlänge som hjälper privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar! Hos oss arbetar skickliga hantverkare som besitter en stor samlad kompetens inom byggbranschen. Vår breda kompetensbas och långa branscherfarenhet är våra främsta styrkor som gör att vi kan erbjuda en bredd av tjänster. Två av de tjänster vi arbetat mest med genom åren är fönsterbyten och badrumsrenoveringar. Nedan kan du läsa mer om hur vi arbetar med detta på vårt byggföretag i Borlänge.

 

Smidiga och prisvärda fönsterbyten

Har du bestämt dig för att göra ett fönsterbyte? Grattis till ett bra val som kommer med många fördelar! Förutom en vackrare fastighet och ett bättre inomhusklimat kan du dessutom ofta minska dina energikostnader genom ett fönsterbyte. Ett bra val både för plånboken, miljön och trivseln i din bostad, alltså!
 
Vårt byggföretag i Borlänge har utfört en mängd fönsterbyten åt nöjda kunder runtom i Dalarna. När du väljer oss finns vi med dig i alla delar av processen – vi hjälper dig att välja rätt fönster, sköter inköp och monterar dina nya fönster enligt konstens alla regler. Givetvis forslar vi även bort dina gamla fönster och gör dessutom en slutbesiktning av det utförda arbetat tillsammans med dig för att säkerställa att du är nöjd.

 

Högkvalitativa badrumsrenoveringar

Vi erbjuder en trygg och smidig helhetslösning i form av totalentreprenad av din badrumsrenovering. Totalentreprenad innebär att vårt byggföretag i Borlänge tar på oss ansvaret för din badrumsrenovering från start till slutförande. Att anlita en helhetsleverantör innebär många fördelar, särskilt vid ett så omfattande projekt som en badrumsrenovering. Våra rutinerade hantverkare koordinerar arbetet, ansvarar för att enbart behöriga hantverkare arbetar med din badrumsrenovering och uppdaterar dig löpande om status. Dessutom slipper du få fakturor från flera olika företag.
 
När du anlitar oss kan du känna dig trygg med att vi utför vårt arbete på ett fackmannamässigt sätt samt att vi arbetar efter målsättningen att göra dig 100 % nöjd med alla delar av processen. Med utgångspunkt i dina önskemål och behov ser vi till att du får ditt drömbadrum färdigställt så snart som möjligt!

 

ROT-avdrag direkt på din faktura

När du anlitar oss i egenskap av privatperson har du rätt att använda dig av ROT-avdraget, som reducerar dina kostnader rejält. ROT-avdraget görs direkt på din faktura.

 

Är du intresserad av att ta hjälp av vårt byggföretag i Borlänge eller i annan närliggande ort i Dalarnas län? Då är du varmt välkommen att kontakta oss – vi berättar gladeligen mer om oss och vad vi kan hjälpa dig med!

Boka ett gratis platsbesök med våra erfarna snickare i Borlänge

Välkommen till oss på Byggnadsbiten - ditt trygga byggföretag i Borlänge. Vi erbjuder alltid våra kunder kostnadsfria platsbesök där våra hantverkare ser över ert projekt och lämnar ett kostnadsförslag.